11-09-08

Piet Konijn is verhuisd

Met het mooie weer (als je goed keek, kon je het heel even zien), is er altijd de "komkommertijd". Ondertussen is er weer wat nieuws, alhoewel dat ook zo geen vetten is.

Er zijn nieuwe bewoners in nr 13. Welkom. Laat 13 voor een keer geen traditioneel ongeluksgetal zijn ;-)

Zowat iedereen heeft er een deugdoende vakantie opzitten: op reis gaan (behalve de zwangere huishoudens), infrastructurele werkzaamheden (dan denken we vooral aan de "platteau" voor het tuinhuis van Cove),...

Ook het bruin konijn dat resideerde tussen het wandelpad en de nr's 4 tot en met 7, is met de noorderzon vertrokken, richting Harry en Nadine. Zijn domestieke wortels liggen nu daar. Blijkbaar zijn het daar betere oorden, enerzijds omdat Nadine er brood aan voedert, en omdat er een welbepaald hondje een paar keer "tikkertje" wou spelen met Piet Konijn. Merci Nadine ;-)

Kunnen we eens geen nieuwe betekenis geven aan het spreekwoord "wortel schieten"?

Binnen dit en pakweg 3 maand zullen er 3 bewonertjes bij zijn. Daar zullen Karen, Ilse, en Stefanie wel voor zorgen. De mannen hebben uiteraard ook hun spreekwoordelijke duit in het zakje gedaan, maar ere wie ere toekomt, het zijn vooral de vrouwen die het doen. Dus daarom binnenkort meer.

Kinderplanning voor volgend jaar: ik ga geen namen noemen. Maar misschien zet Cove ipv een tuinhuis een groot kerststalleke, met een echt "Kinneke Jezus".

karatekonijn

Boodschap van Piet Konijn aan Zina: "I'll be back"

08:20 Gepost door De Schaapsdriespolitie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.