28-04-11

Hij leerde zijn volk lopen

Frederik P. heeft onlangs de Marathon van Antwerpen gelopen, en hij was daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Na Berlijn, Maastricht en New York kwam nu de “thuiswedstrijd”. 3u 46minuten na 6 weken inactiviteit vlak voor de start, als gevolg van een blessure.

Dikke pluim!. De persoonlijke besttijd is 3u26min. En daarmee leerde hij zijn volk lopen, want anderen volgden zijn voorbeeld.

 

Wie bij de hond slaapt, krijgt zijn vlooien. Stefanie L. deed diezelfde dag mee aan de 10miles. 1u30min. Ook proficiat.

 

Dat uw sterreporter zijn artikels 100% waarheidsgetrouw zijn, voorafgegaan door diepgaande onderzoeken en getuigenissen, wist u al.

Voor dit verhaal is Peter VM, uw dierbare verslaggever, ondergedoken in de marathonwereld.

4u40min voor een eerste (en laatste deelname).

 

 

 

 

sportograf-17485126_lowres.jpg

Onze 007 is klaar om met scherp te schieten

 

Peter VM: “ik had een verwaarloosbare voorbereiding. Slechts 450km in de benen. Dat kwam door een moeilijke aanpassing van mijn nieuw loopmateriaal, door persoonlijke omstandigheden en door gebrek aan motiviatie. Lopen van moeten, is niet hetzelfde als lopen uit plezier”.

“Frederik en Stefanie hebben me de laatste week een speciaal dieet voorgeschreven. Verder heb ik vooral gedacht aan Cancellara in de Ronde van Vlaanderen. Ik mocht dus vooral niet uitdrogen tijdens de wedstrijd. Karen VE heeft me de hele tijd begeleid met de fiets, en dat hielp ook. Mijn langste afstand ooit was 29 km, dus hier heb ik mezelf overtroffen. Ja, ik voel me een echte man.”

 

sportograf-17486992_lowres.jpg

ondertussen al met andere kleren aan, en een vettige grijns op zijn gezicht...zou hij nu al geschoten hebben?

 

 

Karen VE: “ik heb hem de hele marathon ferm opgewonden, waardoor hij zoals de duiven snel naar huis wou. Vanaf kilometer 30 zakte de stijfheid echter meer naar onder, een typisch marathon-fenomeen. Sindsdien heeft hij door die stijve benen geen kilometer meer aan één stuk gelopen, wat snel zichtbaar was in de eindtijd en gemiddelde snelheid. De laatste 2 kilometer is hij toch nog als een Duracell-konijn vooruit gegaan. We hebben dit samen gedaan!”

 

 

sportograf-17497283_lowres.jpg

 

Peter VM: “ik ben vergeten van me te laten sponsoren per kilometer, dedju!”

 

 

sportograf-17492065_lowres.jpg

 

10:08 Gepost door De Schaapsdriespolitie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.