29-10-11

Wie doet mee?

Ons dream team: Fré, Stefanie, Peter C, Peter VM, Stoffel, Gino, en al de rest...

YES WE CAN!!!

 

http://www.sfinxekidengent.be/

Een Ekiden is een aflossingsmarathon die zijn oorsprong vindt in Japan. Elk team telt zes deelnemers die afwisselend een verschillende afstand van 5 tot 10 km lopen en zo samen 42,195 km afleggen.

Een Ekiden is een groepsgebeuren, met andere woorden: een uitgelezen kans om aan teambuilding te doen. Daarom richten wij ons niet alleen naar joggers, maar ook naar bedrijven en verenigingen. Een Ekiden is immers de ideale gelegenheid om de band tussen de teamleden aan te sterken. Ook sluit dit sportevenement aan bij een opvallend fenomeen: alleen lopen is out!

Sfinx Ekiden Gent is inmiddels al aan zijn derde editie toe. De gezelligste Ekiden in Vlaanderen is geliefd bij haar deelnemers. Bij de eerste editie stonden er 1000 deelnemers aan de start, bij de tweede editie maar liefst 1350. De nieuwste editie vindt plaats op zaterdag 17 maart 2012. De Sfinx Ekiden Gent gaat door aan de Watersportbaan, de Gentse sportsite bij uitstek. Een rondje rond de Watersportbaan bedraagt 5 km. De lopers lopen dus al naar gelang hun afstand één of twee rondes.

Sfinx Ekiden Gent schenkt 1 euro per deelnemer aan To Walk Again, het fonds van Marc Herremans.

 

14:34 Gepost door De Schaapsdriespolitie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tof.

Gepost door: tomas | 17-11-11

De commentaren zijn gesloten.